Palvelut ja hinnat

Säännöllinen turkinhoito on osa koiran terveydenhoitoa. Rauskulassa trimmauksen yhteydessä tarkistetaan koirasi korvat, hampaat, iho ja tassut. Saat tarvittaessa ohjeita koirasi turkin kotihoitoon sekä vinkkejä sopivista välineistä ja turkin takuttomana pitämistä helpottavista tuotteista.

Takkujen selvittäminen ei sisälly alla kuvattuihin palveluihin, vaan koiran turkki tulee olla kauttaaltaan karvan tyvestä alkaen selvitetty takuttomaksi ennen trimmausta. Voit halutessasi varata ajan takkujen selvittämiseen (veloitus hinnaston mukaisella tuntihinnalla).

Palvelun hintaan vaikuttavat turkin laatu ja kunto,  koiran rotu ja käyttäytyminen. Nypittävillä vaikuttaa olennaisesti trimmausväli. Toisin sanoen hintaan vaikuttaa, kuinka paljon työtä trimmaus vaatii.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Pesu ja kuivaus

Aina ei ole tarvetta trimmaukselle, meille voi tulla pelkälle pesulle!

Pesu tehdään yksilöllisesti ihon ja turkin laadun mukaan valitulla Iv San Bernardin tuotesarjan shampoolla ja viimeistely hoitoaineella. Turkki kuivataan ammattitason turboföönillä, joka poistaa samalla irtoamassa olevan pohjavillan. Kynsien leikkuu sisältyy hintaan, mikäli koira antaa tehdä toimenpiteen vastustelematta.

Lyhytkarvaiset

Pienet koirat  (alle 10 kg) 39 €

Keskikokoiset koirat (10-25 kg) 49 €

Paksuturkkiset pohjavillalliset tai pitkäkarvaiset

Pienet koirat  (alle 10 kg) 59 €

Keskikokoiset koirat (10-25 kg) 69-89 €

Koneajelu lyhyeksi

Turkin lyhentäminen koneella asiakkaan toiveiden ja turkin kunnon mukaan 1,5 -10 mm pituuteen, myös päästä, korvista ja hännästä. Trimmaukseen ei sisälly saksilla muotoilua. Tassukarvojen siistiminen ja kynsien leikkuu sisältyy hintaan, mikäli koira antaa tehdä toimenpiteen vastustelematta.

Tasaisempi lopputulos saadaan, kun koira pestään ja kuivataan trimmaamossa alasajon yhteydessä. Pesu tehdään yksilöllisesti ihon ja turkin laadun mukaan valituilla Iv San Bernardin tuotesarjan shampoolla ja viimeistellään hoitoaineella. Turkin kuivaus ammattitason turboföönillä, joka poistaa samalla irtoamassa olevan pohjavillan. Trimmaaja näkee pestessä ja kuivatessa myös paremmin koiran turkin ja ihon kunnon ja havaitsee paremmin etenkin paksussa turkissa piilevät patit ja luomet, joita varoa koneajossa.

Pienet koirat (alle 10 kg) 45-65 €

Keskikokoiset koirat (10-25 kg) 55-75 €

Pesu ja kuivaus koneajelun yhteydessä  + 20 €

Pesu ja muotoilu

Trimmaus lyhyeen lemmikkimalliin turkin kunnon tai omistajan toiveiden mukaan. Pesu yksilöllisesti ihon ja turkin laadun mukaan valituilla Iv San Bernardin tuotesarjan shampoolla ja viimeistely hoitoaineella. Turkin kuivaus ammattitason turboföönillä, joka poistaa samalla irtoamassa olevan pohjavillan. Runkoturkki lyhennetään koneella ja saksin. Tassukarvojen siistiminen, kevyt muotoilu päähän, jalkoihin ja häntään saksin. Kynsien leikkuu sisältyy hintaan, mikäli koira antaa tehdä toimenpiteen vastustelematta.

Pienet koirat (alle 10 kg) 69-89 €

Keskikokoiset koirat (10-25 kg) 89-119 €

Nyppiminen

Nyppiminen lemmikkimalliin tai ns. pohjavilloille turkin kunnon ja omistajan toiveiden mukaan.  Runkoturkin nyppiminen tehdään hellävaraisesti käsin ja/tai Karhian nyppimiskonetta apuna käyttäen. Tassukarvojen siistiminen. Kynsien leikkuu sisältyy hintaan, mikäli koira antaa tehdä toimenpiteen vastustelematta.

Pienet koirat (alle 10 kg) 55-90 €

Keskikokoiset (10-20 kg) 85-100 €

Lisäpalveluna saatavissa pesu ja kuivaus nyppimisen jälkeen + 20 €

Pesu tehdään yksilöllisesti ihon ja turkin laadun mukaan valitulla Iv San Bernardin tuotesarjan shampoolla ja viimeistely hoitoaineella. Turkki kuivataan ammattitason turboföönillä, joka poistaa samalla irtoamassa olevan pohjavillan.

Kynsien leikkuu ja hionta

Pienet ja keskikokoiset koirat 12 €

Tassuhuolto

Karvoihin kertyvä likapaakku anturoiden tai varpaiden välissä aiheuttaa kipua kävellessä. Tassuhuollossa leikataan ja siistitään tassukarvat sekä  leikataan ja hiotaan kynnet- Lopuksi anturat ja anturan välit rasvataan hoitavalla voiteella.

Pienet ja keskikokoiset koirat 22 €

Takkujen selvittäminen

Rauskulassa tehdään hellävaraista takkujen selvittämistä, mikäli se on mahdollista koiran hyvinvointi huomioiden. Katsotaan yhdessä, miten turkki saadaan kuntoon ja riittääkö pelkkä lisäaika trimmauksen yhteydessä vai varataanko erillinen selvitysaika.

Pienet ja keskikokoiset koirat 36 €/tunti

Totuttaminen trimmaukseen

Tervetuloa harjoittelemaan! Koiraa totutetaan 20 minuuttia yhdessä omistajan kanssa käsittelyyn. Tarkastetaan hampaat, korvat ja tassut. Leikataan tarvittaessa kynnet. Tutustutaan trimmauspöytään, pesualtaaseen sekä fööniin ja trimmauskoneeseen. Tarvittaessa saat ohjeita jatkoharjoitteluun kotona.

Pienet ja keskikokoiset koirat 15 €

Opastus koirasi turkinhoitoon

Saat tarvittaessa yksilöllistä opetusta koirasi turkin kotihoitoon sekä opastusta sopivien välineiden ja turkinhoitotuotteiden valintaan ja oikeaan käyttöön.

Kysy tarjous!

Siivousmaksu ulkoloisista

Jos koirassa ilmenee ulkoloisia, täytyy trimmaamo puhdistaa tehostetusti välittömästi koiran poistuttua ja samalle päivälle varatut seuraavat ajat joudutaan peruuttamaan.

Trimmaus keskeytetään ja siitä peritään hinnaston mukainen hinta sekä siivousmaksu 45 €.

Peruutusehdot

Peruutathan ajanvarauksesi viimeistään 24 h ennen sitä, jotta ehdin tarjota vapautuvaa aikaa tarvitseville.

Peruutusilmoituksen voit tehdä soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin.  Tekstiviestillä laittamastasi ilmoitus on saapunut ja peruutus tehty, kun saat vastausviestin Rauskulasta.

Maksuvälineet

Meille käy tavanomaiset maksukortit.

Meillä voi maksaa myös käteisellä, mutta emme ota vastaan yli 50 € seteleitä.